Saturday, April 3, 2010

kenapa i jarang upload picture???

hello,salam satu malaysia:)
So hari ini i nak share a lil bit la nape i jarang upload gmbr dalam akaun fb and myspce i.I terniat nak buat this entry setelah menelek gmbr gmbr yang cantik dalam myspce.Hati i pon berkata(eh hati boleh berkate ke?)'nape la ku jrg nak letak gmbr banyak2?'
Macamni la,firstly i nie studnt lagi.So bila i da pulang ke hostel memg i akan jarang nak online sebab internet kolej i memg terbaik n sumpah bila nak bermanja manja nanti rase nak sepak je kucing kat sebelah;)
Secondly,i memang seorg yang superbusy.Kadang kadang x busy i akan membusykan diri ini.Haha
Yela i jarang balik Kl sebab i malas nak menapak naik bus pastu buat muka hye saya budak baru belajar naik bus segala.hahah.I balik pon sebab i ada tuntutan dari kerja dan family i.Owh lupa nak bagitahu para pembaca..Sekarang i adalah part time model:)
Nanti i cerita first time i ada photoshoot untuk sebuah butik di kuala lumpur:)
So i mmg jarang nak upload gmbr.If bukan sebab assgmnet i berlambak or i busy dengan kerja i n etc..
Thirdly,i memg paham selokbelok dunia zaman kini yang suka akan kecantikkan.So orang yang tak ada rupa mcm i diketepikan serta merta:(
hahahhahahahahha
PEEWITPEEWIT
yostruli;
AZYMSYAFIQ

5 comments:

  1. esemen mende la yg byk sgt tu doe??keje akaun aku yg menimbun pn xwat lagi..hahakkss~~

    ReplyDelete
  2. hahaha
    shhhs..diam nanti kantoi
    hahahah

    ReplyDelete
  3. hahhaha.saje nak ubah citarsa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...